Συστήματα συναγερμού

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία της εταιρείας Προστασία Security, στους συναγερμούς είναι η εγγύηση που αναζητάτε για ένα ολοκληρωμένο από κάθε άποψη αποτέλεσμα.

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία της εταιρείας Προστασία Security στους συναγερμούς είναι η εγγύηση που αναζητάτε για ένα ολοκληρωμένο από κάθε άποψη αποτέλεσμα. Με το πέρασμα του χρόνου, έχει αλλάξει ολοκληρωτικά η χρηστικότητα των συστημάτων συναγερμού, τα οποία δεν περιορίζονται πια μόνο στην προστασία του χώρου σας. Πλέον, ένα σύστημα συναγερμού μπορεί να ενσωματώσει και τις εξής λειτουργίες:

  • πυρανίχνευση
  • ανίχνευση αλλαγής θερμοκρασίας, καπνού κ.ά.
  • αυτοματισμούς για χειρισμό των συσκευών στο χώρο σας
  • ανίχνευση διαφόρων ανωμαλιών, όπως πλημμύρα ή ύπαρξη διοξειδίου του άνθρακα στον χώρο σας

Η εταιρεία Προστασία Security και οι άνθρωποί της, χάρη στην πολύχρονη παρουσία τους στον χώρο και την άρτια εξειδίκευσή τους πάνω στο αντικείμενο, είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσουν απόλυτα και στα συστήματα συναγερμού. Εκτός από την εγκατάσταση και την παράδοσή του σε πλήρη λειτουργία, σας παρέχουμε τόσο τη συντήρηση του συστήματός σας, όσο και την άμεση παρέμβασή μας σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Όλα αυτά, πάντα σε αγαστή συνεργασία με το κέντρο λήψης σημάτων της εταιρείας ATLAS, δημιουργώντας ένα απόλυτα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον για εσάς και τους οικείους σας. Η εταιρία Προστασία Security, χρησιμοποίει στις εγκαταστάσεις της ΜΟΝΟ πιστοποιημένα προϊόντα από τους πιο γνωστούς διεθνώς προμηθευτές της αγοράς, που αποτελούν εχέγγυο υψηλής απόδοσης, λειτουργίας και μακροβιότητας του συστήματός σας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εξελίξουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας στον κλάδο των συστημάτων συναγερμού. Παράλληλα, είμαστε στη διάθεσή σας για να ακούσουμε με προσοχή τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να σας προτείνουμε αρμοδίως το σύστημα συναγερμού που θα σας καλύψει απόλυτα. Μην ξεχνάτε ότι κύριος στόχος μας δεν είναι άλλος από την προστασία της οικογένειάς σας αλλά και της περιουσίας σας!

Που βρισκομαστε

Δραγατσανίου 5, 
Αγ. Παρασκευή, Ελλάδα

Οδηγίες...
Στοιχεια επικοινωνιας

Τηλέφωνο: (0030) 211 117 4381

Email: info@prostasiasecurity.gr
Ωραριο λειτουργιας
Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 18:30Σάββατο - Κυριακή: Κλειστά :)